Aamut venyvät luvattoman pitkiksi. Ei nukkuessa sentään, siitä pitävät juniorit huolen. Olemme kuitenkin harrastaneet hitaita, pitkän kaavan aamiaisia ja lojuneet yökkäreissä. Kivaa!

Niko täytti kolme vuotta ja sai lahjaksi polkupyörän. Onnellisena nuorimies on pyöräillyt ja hämmästyttävän taitava poika onkin. Arttua on hieman rieponut, kun pikkuveli uskaltaa päästellä 12-tuumaisellaan huomattavasti lujempaa kuin hän itse.

Olemme ajelleet joka aamu pienen lenkin, mikä on ollut kivaa liikuntaa minullekin. Leevi paahtaa edellä ja jää sitten joko odottamaan meitä tai ajelee takaisin ihmettelemään, mihin jäimme. Koulumatkaa on tullut harjoiteltua tässä samalla. Kilsan matka ilman tienylityksiä tuntuu jopa äidistä turvalliselta.

Leevi ja Jonna aloittavat ekaluokan eri luokilla, mikä on luultavasti ihan hyvä juttu. Eivät sitten kyllästy toistensa naamoihin niin pahasti.

Antti teki hieman ylimääräisiä hommia tuttavalleen ja sai siitä korvaukseksi mönkijän! Ihan oikean, bensakäyttöisen siis! Sillä on nyt käyty hurjastelemassa ja lapset ovat innoissaan. Itseäni suoraan sanottuna arvelutti alkuun koko homma, mutta myönnettäköön, että ihan turvallisen oloinen laite tuo näyttää olevan. Joonaskin osaa ajaa sillä todella hienosti.