Olenkohan mahtanut edes muistaa blogata tästä! On niin kauheasti kaikkea kohellusta menossa muutenkin, että sellainen pikkujuttu, kuin uusi koti pääsi unohtumaan kokonaan. Sellaista kuitenkin on tiedossa.

Melko nopeasti tämä loppujenlopuksi eteni. Kämppä löytyi pari viikkoa sitten ja tarjous tehtiin samantien. Kosteusmittaukset tehtiin eilen, lainapaperit allekirjoitettiin tänään ja kaupanteko on perjantaina. Asunto on edelleen ehkä pienehkö meidän sakille, mutta pohjaratkaisu on sen verran hyvä, että kyllä me siihen mahdumme. Lisäksi uusi kotimme on aivan koulun ja päiväkodin lähettyvillä ja heti takapihan vieressä on leikkipuisto!

Ja huomio! Suurkiitos Teuvo Lomanille! Hän säästi nimittäin Antin ja muut muuttopojat aikamoiselta kamppeiden siirtelyltä. Tulipa nimittäin maininneeksi jossain sisustusohjelmassa, että kannattaa tehdä mittakaavaan pohjapiirros ja leikellä samassa mittakaavassa huonekalut huoneisiin sovitettavaksi. Rymsteerausosio tuli siis tehtyä valmiiksi paperilla. Hullua on, että kolmiomme huonekalujen mahduttaminen neliöön osoittautui haastavaksi. Meillä on ilmeisen paljon kamaa tungettuna näiden seinien sisälle.

 

 

Jossain vaiheessa, kun lapset ovat isompia, on ajatuksena siirää meidän sänkymme olohuoneen puolelle tämänhetkisen makuuhuoneen viereiselle seinälle, jolloin Niko ja Elvi pääsevät jakamaan yhden huoneen keskenään. Tai sitten Jonna ja Elvi yhteen, Joonas ja Niko toiseen. Katsotaan.