Jonna hiippaili sänkyymme klo 4.20. Pakenin melko nopeasti Leevin tyhjään sänkyyn, mutta en sitten saanut enää unta. Pojat tulivat isältään puoli seitsemältä ja siitä saakka onkin ollut jo härdelli päällä.

Joku sulopalleroistamme (syyttävä sormi osoittaa lähinnä poikia) on sohotellut vessassa pissaa pitkin lattiaa. Sattuneesta syystä pojillakin on kyllä ohjeistus käydä pissalla istuen, mutta suljetun oven takana on helppo tehdä mitä lystää.

Eilen ruokaa laitteessa isäntä keksii ilmoittaa, ettei sitten laita munakasta suuhunsa, mistä inspiroituneensa Joonas huutaa, että "hirveän makuista". Anteeksipyyntö sentään tuli kummaltakin.

Kaitsu ei ole pystynyt maksamaan kesältä mitään poikien hoidosta, koska hänellä on rahat loppu. Sillä kuitattu. Ja joo, ei minulla ole tarkoitus rahastaa omilla lapsillani, mutta tosiasia on, että koska he viettävät koko kesän meillä Kaitsun töiden vuoksi, on rahanmenoakin ihan selkeästi enemmän.

Artulla on joku merkillinen näsäviisastelukausi menossa. Joonas tuntuu unohtaneet käytöstavat äidilleen.elvi on keksinyt, että hänellä on oma tahto.

Päivän ohjelma on oikeastaan joka päivä sama:tee ruokaa, siivoa keittiö, tee ruokaa, siivoa keittiö, tee ruokaa...

Kiukuttelen tänne, niin ei tarvitse kiukutella lapsille ja Antille.