Elvin ensimmäinen kanteleminen on tapahtunut. Niko leikki lelulla, jonka Elvi olisi halunnut. Kun isoveli ei luopunut lelusta suosiolla, kipitti neiti närkästyneenä kertomaan: "Iko!" Pieni pullea sormi osoitti isoveljeä.

Tyttö on oppinut muutenkin hurjan paljon asioita. Puhe on selvästi tuloillaan. Sanoja on paljon ja kaksisanaisia lauseita on kuultu jokunen. "Ee-i kennät!", kun mennään ulos (kengistä siis puhutaan) ja "Anna pii-pii", kun neiti haluaa piirtää. Elvi on syönyt "ite!" jo pitkään ja pukemista hän harjoittelee kovasti. 

Isosisarukset vievät Elviä mielellään trampoliinille. Kaikkien mielestä on hulvattoman hauskaa katsoa, kun pikkusisko kikattaa ja hytkyy isolla trampalla. Viime viikolla Elvi keksi, että äidin ja iskän sänkykin on aika hyvä trampoliini, "pom-pom". 

Laululeikit ovat ehkä tämänhetkinen ykkösjuttu. Elvi laulaa ihan tunnistettavasti ja vaikka sanoista ei ihan vielä saakaan selvää, on sävel jo melkoisen tarkka. Muutama ilta takaperin piti kuunnella jo ihan tosissaan, että mitä ihmettä tyttö laulaa. No, a cappella -yhtyeellemme sovitetun Muistan sua Elainen alttostemmaa!