Tammikuu 2012

Vuodenvaihdetta juhlittiin koko porukan voimin, lisäksi meillä oli kylässä Elvin kummit. Surkeasäisen joulun jälkeen raketteja ammuttiin kinosten keskellä pakkasen paukkuessa.
Elvi täytti vuoden ja sitä juhlittiin sukulaisten ja kummien kanssa.
Työt jatkuivat loppiaisen jälkeen ja Elvistä tuli päiväkotilainen.

Helmikuu 2012

Äitini täytti vuosia ja vietimme synttäreitä lumilinnassa vanhempieni pihalla. Hiihtoloma oleiltiin kotosalla. Kummipoikasemme näki päivänvalon.

Maaliskuu 2013

Joonas täytti kuusi, minä juhlin kolmekymppisiäni. Kummipoikamme kastettiin. Bändimme treenasi ahkerasti huhtikuun isoon keikkaan, samoin kuorolla oli paljon treenejä kevätkonserttia ajatellen.

Huhtikuu 2012

Isäni täytti vuosia. Ei isommin juhlittu, käytiin onnittelemassa ja viemässä lahjakortti kirjakauppaan. Bändillämme oli isohko keikka, joka meni upeasti. Antilla oli myös syntymäpäivä, jota juhlittiin lähinnä oman perheen kesken.

Toukokuu 2012

Bändin pikkujoulut. Heitin talviturkin. Kuoromme kävi kuorokisoissa Kaarinassa. Saimme rutkasti kokemusta. Nikon ja Leevin kaverisynttäreitä vietettiin jo tässä kuussa, koska kesäkuun lapsilla tahtoo käydä niin, että kaverit ovat lomareissuissaan synttäreiden aikoihin. Toisen kummipoikani 2-vuotisjuhlat ja päiväkodin kevätjuhlat kruunasivat juhlakuukauden.

Kesäkuu 2012

Koulut kiinni ja lomille lomps! Niko ja Leevi täyttivät vuosia, samoin veljeni. Leeville saatiin vihdoin lausunto lukivaikeudesta ja erityisen tuen päätös. Lomailimme Kreetalla Nikon ja Elvin kanssa. Juhannusta juhlittiin koko porukalla. Käytiin lasten kokolla ja viisi vanhinta nukkui yönsä teltassa. Odotustenvastaisesti nukkuivat siellä aamuun saakka.

Heinäkuu 2012

Kahden kaverin kolmekymppiset. Lomareissu koko porukalla Keski-Suomeen. Arttu täytti vuosia. Bändi treenasi taas kovasti elokuun keikkaan.

Elokuu 2012

Arki alkoi. Arttu aloitti koulun, Jonna ja Leevi kolmannen luokan, Joonas eskarin. Itse siirryin kokonaan yläkoulun puolelle, erityisopetuksen puolella jatkoin toki edelleen. Bändillä hieno keikka. Leevi ja Arttu aloittivat partion. Arttu juhli synttäreitään kavereidensa kanssa. Kävimme Linnanmäellä. Ei ihan halpaa lystiä...

Syyskuu 2012

Tasaista arjen elämistä. Jonna ja Niko osallistuivat pieniin ratsastuskilpailuihin, joissa Jonna sijoittui toiseksi. Leevi sai korvakorun. Kävimme Antin kanssa kahdestaan Helsingissä juhlimassa hääpäiväämme. Linnanmäkeä, ruokaa, kävelyä kaupungilla...

Lokakuu 2012

Oikea keskustelukuukausi. Päiväkotilaisten vasukeskustelut, Jonnan ja Artun vanhempainvartit ja Leevin hojks-päivitys. Oma työ myös erittäin hojks-painotteista (25 hojks-/hops-palaveria). Osallistuimme bändimme kanssa musiikkitapahtumaan ja kävimme myös koulutuksessa. Äänitysprojekti alkoi. Lokakuussa purkitettiin pohjanauha. Käväisimme Tallinnassa ystäväpariskunnan kanssa, mukana Elvi. Siskoni täytti vuosia ja tarjoili sen kunniaksi herkkuja. Syysloma oli surkea, kahden päivän mittainen miniloma.


Marraskuu 2012

Partiolaiset kävivät yöretkellä. Jonna täytti vuosia. Isot juhlivat synttäreitä leffassa, pienet kävivät lastenkonsertissa. Yhden kaverin kolmekymppiset. Uintiviikot koulussa ja olin äärettömän iloinen, että en ole tänä vuonna luokanopettaja, eli en joudu lähtemään uimahallivalvojaksi. Studiolla laitettiin neljä biisiä purkkiin.

Joulukuu 2012

Vuoden viimeiset kolmekymppiset heti kuun alussa. Muuten kuukausi menikin enemmän joulujuhlajuhlimisen merkeissä. Joulua vietimme kotosalla poikieni ja Elvin kanssa, Jonna ja Joonas olivat äitinsä kanssa viettämässä mummolajoulua. Mukana juhlimassa myös Emman kummit ja heidän helmikuussa syntynyt poikansa, meidän kummipoikamme. Vuosi vaihtui muuten samalla sakilla, mutta nyt Leevi, Arttu ja Niko juhlivat isänsä kanssa ja Jonna ja Joonas meidän luonamme. Joonas jaksoi valvoa vuodenvaihteen yli, Jonna luovutti varttia vaille kaksitoista, Elvi kahdeksalta.