Kauhistus!

Pötköttelin Nikon vieressä, kun poika oli hieman yliväsymyskierroksilla, eikä meinannut malttaa nukahtaa itsekseen. Siinä ehtii aina ajatella kaikenlaista. Kuten sitä, että Leevi ja Jonna aloittavat syksyllä koulun.

Tutustumispäivä oli muutama viikko takaperin. Uudet ekaluokkalaiset marssivat sisälle vanhempiensa odottaessa vuoroaan pihalla. Sinne hävisi Leevikin. Riipaiseva näky tuo pikkuinen rimpula hieman liian suuressa ulkoilupuvussaan. Tänä keväänä ostettiin takki ja housut, sillä Leevi tiesi kertoa, ettei koulussa voi käyttää haalaria. Äiti tosin tietää, ettei asia ihan  näin ole, koulumaailmassa kun työskentelen, mutta miksei pojan toivetta olisi noudattanut, kun uudet kamppeet oli kuitenkin hankittava. Edellisvuotiset siirtyivät Artun käyttöön.

Leevi on saanut jo iltapäiväkerhopaikankin. Jonna osasi kertoa, että joku lappu aiheesta on tullut Jäsen M:n kotiin, mutta hän ei ollut varma, mihin iltikseen hän on päässyt. Jäsen M ei ole yllättäen tiedottanut Anttia tilanteesta lainkaan.

Luokkajaosta emme tiedä vielä. Emme esittäneet mitään toiveita samalle tai eri luokalle laittamisesta, vaikka niinkin olisi kuulemma saanut tehdä. Emme nimittäin ole päässeet oikein mihinkään lopputulokseen siitä, olisiko Leevin ja Jonnan hyvä olla samalla vai eri luokalla. Ehkä sillä ei ole kovin suurta merkitystä. Koulu päättäköön ja me olemme sitten koulun kanssa samaa mieltä.

Antin absolutismipäätös on pitänyt nyt kuukauden päivät. Toistaiseksi ei ole ollut mitään ongelmia. Takana yksi laivaristeily, yhdet illanistujaiset ja tietysti vappu. Vappua juhlistimme lastemme kanssa, lisäksi meillä oli kylässä Piia kahden lapsensa kanssa, joten elämää riitti. Kivaa oli, ja päivän tohinat jättivät jälkensä: koko sakki saatiin ennätysnopeasti unten maille.

Hän, joka on blogia aiemmin seurannut, huomasi varmasti, että päätin luopua pekkien alkukirjainten käytöstä. Liian sekavaa.