Aina joskus joku väläyttää, että netistä löytyy mitä vain. Nyt alan vakuuttua, että näin kenties todella on! Kaveri vinkkasi sivustosta, jossa voi laskea supistusten välejä! Näppärää!

Tilaus oli 1.1.2011 klo 00.10. Toimitus näyttää myöhästyvän. 1.1. illalla itseasiassa alkoi oikein lupaava supistelu, johon haettiin vähän vauhtia lumitöillä ja kävelylenkillä. Yhden maissa yöllä supistelu olikin jo niin napakkaa, että alkoi toivo herätä. Neljän maissa lähdettiin synnärille näytille ja siellä käyrään saatiin hyvä pätkä kunnon supistuksia. Sitten piti laittaa antibioottitippa streptokokkibakteerin takia. Siihen loppui supistelu. Kotiin vauhtia hakemaan ja tervetuloa uudelleen.

Suunnilleen sama kuvio on toistunut sittemmin joka yö, joskaan sairaalaan saakka ei ole tullut enää lähdettyä. Totesinkin Antille, että ensi kerralla lähdetään, kun päälaki on ulkona...

Totuushan on, ettei tässä edes hätyytellä vielä eräpäivää, joka on siis vasta 22.1. Kenties tämä malttamattomuus johtuu siitä, että merkkejä synnytyksestä on ollut jo aika paljon ja aika pitkään. Lisäksi yösupistelut alkavat viedä veronsa. Supistelee siis niin kovin, että ei saa nukuttua, mutta ei riittävästi, jotta vauva syntyisi. Päivällä nukkuminen ei onnistu, kun nuo mahan ulkopuolella olevat murut tarvitsevat läsnäoloa.

Onneksi tätä ei jatku ikuisesti. Klisee, joka ei kyllä koskaan lohduta yhtäkään loppuraskauden ärsyynnyttämää äitiä: eipä yksikään vauva ole pysyvästi masuun jäänyt.